El nostre compromís social amb l’Associació Arrels

El nostre compromís social amb l’Associació Arrels

Sercodaga som una empresa propera, contribuïm al desenvolupament sostenible i ja desde els inicis hem adquirit un compromís social col·laborant en varies associacions. Aquest curs 2015-16 renovem activament la col·laboració amb el projecte Arrels de la Parròquia de Sant Ignasi de Lleida. Aquest projecte el duem a terme conjuntament amb les AMPES de les diferents escoles que gestionem.

El projecte d’Arrels sorgí de les necessitats socials en les que es troben moltes famílies. Calia una acció per tal d’aprofitar el menjar sobrant de les escoles.

A Sercodaga envasem aquest sobrant de producció (que no ha estat servit, ni tocat pels infants) en safates de plàstic, les quals etiquetem amb data de producció i contingut i tot seguit el congelem. Aquestes safates amb racions de menjar les recullen els voluntaris de la fundació.

Amb aquesta col·laboració amb el projecte Arrels, hem aconseguit que els nostres petits començals aprenguin a valorar més el menjar que els servim, els ensenyem a no llençar-lo a les escombraries, aconseguint que tota la ració que es serveixin se la mengin.

Un petit gra de sorra, en la concienciació i educació dels infants; i de tots nosaltres.

Si voleu saber-ne més us convidem a que mireu la web de la fundació Arrels:

https://www.arrelssantignasi.cat

No Comments

Leave a Comment